E-post til admin Oppdatèr

Bidra med din egen bernerhistorie:
Tittel:
Tekst:
Ditt navn:
Din e-post:

 

Den gode historien og det nyttige tipset...

Hvorfor lager man egentlig hundeklubber og nettsider om hunder? Neppe for hundenes skyld. De klarer seg stort sett med den flokken de har til daglig, og hvis databrukeren skulle ha labber, ville tastaturene sett helt annerledes ut. Skjermen vært byttet ut med en duftgiver og musa med et solid margbein. At det likevel ville vært et marked for nettsteder med vakre og villige løpetisper, er helt opplagt.

Nei, det er vi mennesker som trenger selskap med lidelsesfeller av samme type. Slike som kan dialekten vi snakker og skjønner hva som sies mellom linjene. På denne siden kan du finne eller bidra med saker som morer, tipser eller trøster likesinnede. Bidrag må være selvforfattet eller opphavsmannen må ha gitt tillatelse til publisering. Det er moro å ha berner. Del dine gleder med andre som vet hva bernerdilla er.

Send inn til ditt bidrag til bernerdilla.no!
Kommer det på nett blir du premiert med e-postaliaset
<ditt nick>@bernerdilla.no
til e-postkontoen din.

En hyllest til Berneren
- Den første berneren...
Til hygge og nytte
- Med brukthund i huset
Har du sett..!!?
Kommer du over noe kjekt å ha, så si ifra!

Innholdet i den enkelte artikkel står for skribents egen regning og risiko. Anomyme bidrag brukes ikke, men signèr gjerne med nick. Bernerdilla.no verken kan eller vil gå god for alle opplysninger, standpunkter eller innhold, men forbeholder seg retten til å øve et visst skjønn før publisering. Kom gjerne med synspunkter!

mvh jan.roar@bernerdilla.no

Interaktivt